We maken op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden.

Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het gebruik van onze cookies.

verberg deze melding

Gespreksbijeenkomst voor gescheiden ouders en ouders van samengestelde gezinnen

Voor wie: Voor gescheiden ouders, met een (nieuw) samengesteld gezin en alleenstaande ouders. 

Datum: Wordt nader bekend gemaakt. 

Lukt het jou om als alleenstaande ouder of als ouders van een (nieuw) samengesteld gezin, je gezin goed te runnen en af te stemmen op de gezinnen van jullie ex-partners? Hoe doen anderen dat?
Doe jij ook zo je best om als stiefouder een goede moeder of vader te zijn en accepteren de kinderen van je nieuwe partner dat juist wel of niet?
Vind je het fijn om andere (alleenstaande) gescheiden ouders met kinderen te ontmoeten en te horen hoe zij met de scheiding omgaan?

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen gescheiden ouders en ouders van (nieuw) samengestelde gezinnen  terecht om hun ervaringen en verhalen met elkaar te delen.
De bijeenkomst wordt geleid door een vrijwillige gespreksleider van Opvoeden Samen Aanpakken. Een medewerker van het Meerpunt Inlooppunt (onderdeel van het Scheidingspunt) zal eveneens aanwezig zijn. 

Voor meer informatie en eventueel aanmelden kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-80055583.

Opvoeden samen aanpakken
Opvoeden houdt alle ouders en andere opvoeders bezig, hoe oud kinderen ook zijn. We lopen allemaal wel eens rond met vragen of twijfels over de opvoeding of ontwikkeling van onze kinderen. Het is fijn om deze vragen en twijfels te delen met andere ouders, maar ook als je zelf geen vragen hebt, is het fijn om te luisteren naar verhalen en ervaringen van andere ouders. Dit levert vaak veel herkenning op.

Contact

 

Adres:
Het Forum
Plein Mens en Maatschappij 
Stadhuisplein 1
2711 EC Zoetermeer

tel: 079 - 331 03 25

www.meerpunt.nl

meerpunt@zoetermeer.nl

Whatsapp: 06 - 25 70 77 31© Meerpunt Zoetermeer

De op deze website gebruikte foto’s illustreren doorsnee Zoetermeerse gezinnen.
De plaatsing bij de tekst is puur illustratief. Het is niet zo dat de afgebeelde personen het onderwerp zijn van de tekst.
Het beeldrecht van de foto’s berust bij de gemeente Zoetermeer.

Video's door Luuk Zandbergen

Ontwerp website:

BB Go